Küldöttgyűlés (Budapest) – meghívó


A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1 pontja alapján kerül összehívásra, 2009. május 15-én (péntek) 11.00 órától tartja a Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium, Bánki Donát Tagkollégiumának (1065 Budapest VI. kerület, Podmaniczky utca 8.) nagytermében. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1 e) pontja alapján 11.30 órakor megismételt küldöttgyűlést hívok össze változatlan napirenddel, ahol a küldöttgyűlés a szavazásra jogosultak létszámától függetlenül határozatképes.

A küldöttgyűlés napirendje:

  1. Elnöki beszámoló

  2. Közhasznúsági jelentés (2008)

  3. 2009. évi költségvetés

  4. Tisztújítás

  5. Székhelyváltás

  6. Egyebek

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról (http://www.fekosz.hu/).

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2009. május 11-éig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Megjegyzés hozzáfűzése