Küldöttgyűlés (Budapest) – meghívó


Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1 pontja alapján kerül összehívásra, 2013. május 10-én (péntek) 11.00 órától tartja az Óbudai Egyetem Kollégium, Bánki Donát Tagkollégiumának (1065 Budapest VI. kerület, Podmaniczky utca 8.) nagytermében. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1 e) pontja alapján 11.15 órakor megismételt küldöttgyűlést hívok össze változatlan napirenddel, ahol a küldöttgyűlés a szavazásra jogosultak létszámától függetlenül határozatképes.

A küldöttgyűlés napirendje:

  1. Elnöki beszámoló
  2. Közhasznúsági jelentés (2012)
  3. 2013. évi költségvetés
  4. A Reform Bizottság beszámolója a tervezett szervezeti átalakításokról
  5. Tisztújítás
  6. Egyebek

Tekintettel arra, hogy a szervezet Elnökségének két tagja, valamint az Ellenőrző Bizottság egy tagja leköszönt, a FEKOSZ tagkollégiumai delegáltakat állíthatnak a megüresedett posztokra. A jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét lehetőség szerint május 7-ig várjuk az iroda@fekosz.hu e-mail címen. A delegálásra legkésőbb a küldöttgyűlés helyszínén van lehetőség.

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2013. május 7-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Mandátumigazolás

Kapcsolódó anyagok:

 

Megjegyzés hozzáfűzése