Küldöttgyűlés (Szigetszentmárton) – meghívó


Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1. 3. pontja alapján kerül összehívásra, 2016. november 25-én (pénteken) 12.00 órától tartja a Szigetszentmártoni Ifjúsági Táborban (2318 Szigetszentmárton Dunapart-felső u. 3.) nagytermében. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1.h pontja alapján 2016. november 25. (péntek) 12:30 órakor kerül összehívásra a megismételt küldöttgyűlés változatlan napirendi pontokkal a Szigetszentmártoni Ifjúsági Táborban (2318 Szigetszentmárton Dunapart-felső u. 3.) nagytermében.

Tervezett napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. Alapszabálymódosítás
  3. Tisztújítás
  4. Egyebek

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt Mandátum igazolási lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2016. november 23-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Budapest, 2016. november 10.

Kollégista üdvözlettel:

Hegedűs Imre

FEKOSZ elnök

Megjegyzés hozzáfűzése