Tisztújító Küldöttgyűlés


 

MEGHÍVÓ

Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1 pontja alapján kerül összehívásra, 2018. április 21-én (szombaton) 16:00 órától tartja az Debreceni Egyetem Kossuth Lajos III-as Tagkollégiumának (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.) V. emeleti tanulójában. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1.h) pontja alapján 2018. április 21. (szombaton) 17:00 órára kerül összehívásra. A megismételt Küldöttgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tervezett napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. Ellenőrző Bizottság beszámolója
  3. Tisztújítás
  4. Egyebek

            Az Alapszabály 4.e) pontja szerint a FEKOSZ tisztségviselőinek választását – amennyiben a Küldöttgyűlés másképp nem határoz – a tisztségviselők mandátuma lejáratának évében, május 15-ig meg kell tartani. Ez esetben a megválasztott tisztségviselők hivatalba lépésének időpontja augusztus 1. A FEKOSZ tagkollégiumai delegáltakat állíthatnak a tisztségviselői posztokra. A jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét 2018. április 13-ig várjuk az iroda@fekosz.hu e-mail címen.

            A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus          úton (iroda@fekosz.hu) 2018. április 20-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Budapest, 2018.április 05.

Kollégista üdvözlettel:

                                                                                                                         Hegedűs Imre

                                                                                                                        FEKOSZ elnök

Küldöttgyűlés_mandátumigazolás_2018.04.21.

Kapcsolódó anyagok:

 

Elnökségi tag pozícióra benyújtott pályázatok: 

Ellenőrző bizottsági elnöki pozícióra benyújtott pályázatok: 

Ellenőrző bizottsági tag pozícióra benyújtott pályázatok: 

Megjegyzés hozzáfűzése