05. 12-14. Aktív polgári szerepvállalás és a munka világába való sikeres átlépését elősegítő alapvető életkészségek fejlesztése – Debrecen


A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége a Tavaszi Vezetőképzőt idén Debrecenben tartotta május 12-14 között.

A távolról érkezők közül volt aki reggeltől élvezhette a debreceni vendégszeretetet, ugyanis május 12-én tartottuk az éves Küldöttgyűlést is.
A rendezvényt Hegedűs Imre, a FEKOSZ elnöke nyitotta meg, ezek után pedig Vincze Éva, a Debreceni Egyetem Hallgatói és Doktorandusz Képviselet elnöke, Dr. Csiszár Imre a Debreceni Egyetem Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja, Egyetemi Kollégiumi Igazgatóság igazgatója valamint Csimbók Anna a Debreceni Egyetem Kollégiumi Bizottságának elnöke köszöntötték a résztvevőket és mutatták be az egyetemi életet. A továbbiakban pedig Hegedűs Imre tartott egy workshopot Erasmus+ témában.
Az este a vacsora után egy ismerkedős esttel folytatódott, ahol különféle játékokkal engedhették ki a gőzt a jelenlévők.
A szombati nap szabadprogrammal indult, melynek keretein belül a résztvevők megtekinthették a Nagyerdei Stadiont, valamint a Debreceni Repülőteret. A délután pedig már a szakmaiság jegyében telt. 5 különböző képzésen vehettek részt és fejleszthették tudásukat a résztvevők.
A vacsora után egy borkóstolóval kedveskedtünk a jelenlévőknek, amit egy zenés-táncos este követett.
Köszönjük a Debreceni Egyetemnek, hogy náluk valósulhatott meg a rendezvény.
Hamarosan újra találkozunk!

Megjegyzés hozzáfűzése