Adománygyűjtés


A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének kezdeményezése jóvoltából idén harmadik alkalommal kerül sor adományozási programunkra, melynek során Böjte Csaba székelyföldi Árváinak gyűjtünk adományokat. Ezúton szeretnélek Téged és Kollégiumodat meghívni erre a nemes eseményre, melynek célja, hogy a Felsőoktatási Kollégiumok Hallgatói közül minél több fiatal érdeklődését felkeltsük és lelkesítsük őket, hogy vegyenek részt programunkban.

 

A gyűjtés 2018. május 10. és 2018. június 22. között kerül megszervezésre.

Felajánlásként elfogadunk ruhákat, plüss állatokat, játékokat, könyveket, fejlesztő füzeteket és élelmiszert egyaránt. A beérkező adományokat a határidő lejárta után egy közös gyűjtőhelyre, Debrecenbe szállítjuk, majd innen fogjuk tovább szállítani Székelyföldre.

Kollégiumi szinten szükségünk van legalább egy kapcsolattartóra, valamint több részt vevő kollégium esetén egyetemi szinten egy kapcsolattartóra, aki a helyi kollégiumok kapcsolattartóit összefogja, folyamatosan tájékoztatja, illetve a szervezőkkel is rendszeresen tartja a kapcsolatot.

 

Amennyiben levelünk felkeltette az érdeklődésed, és szeretnél részt venni kollégiumoddal együtt a programban, akkor azt jelezd felénk 2018. május 21. (hétfő) 12:00-ig.

Jelentkezési lap

 

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

További információkról a későbbiek során fogunk tájékoztatni.

Üdvözlettel,

A Szervezők