Farkas Dániel


Budapesti Corvinus Egyetem
Tarkaréti Kollégium
Kollégiumi Diákbizottsági Titkár
1106, Budapest Tarkarét utca 6.

 

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem harmadéves Gazdálkodás és Menedzsment szakos hallgatója vagyok. Az egyetem előtt már gimnáziumban is négy éven keresztül aktív tagja voltam a kollégiumi közösségi élet szervezésének. Ezen ambícióm megmaradt az évek alatt és jelenleg is aktív szerepet töltök be a kollégiumunk közösségi életének szervezésében, immár hetedik éve. Diákbizottsági tevékenységem során lehetőségem nyílt a Corvinus egyetem kollégiumi rendszerét és működését megismerni a legtöbb oldalról.

Az első FEKOSZ rendezvény, amin megismerkedtem a szervezettel a 2017-es őszi vezetőképző volt. A kiváló szakmai és emberi közösség, amit a szervezetünk képvisel érezhető volt már az első alkalommal is, így 2018 tavaszán jelentkeztem a FEKOSZ elnökségébe.

2018 év elején a kollégiumunk újra csatlakozott a FEKOSZ tagkollégiumai közé, majd a tavaszi közgyűlésen a tagkollégiumok bizalmat szavaztak nekem és azóta az ellenőrző bizottság tagjaként veszek részt a FEKOSZ életében. Célom, hogy a szervezetünket és a jelenlegi felsőoktatási kollégiumi közösségeket egy magasabb színvonalra emeljük, hogy a jövő egyetemistái már magasabb szakmai és életviteli színvonalon élvezhessék legszebb éveiket.