Hegedűs Imre


Munkahely:
Debreceni Egyetem Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja
Egyetemi Kollégiumi Igazgatóság
4032 Debrecen Egyetem tér 1.
https://kollegiumok.unideb.hu/

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem okleveles kémia-környezettan tanár szakán. Diplomám kézhezvételét követően a DE TEK Kollégiumi Igazgatóságán helyezkedtem el, mint kollégiumi tanár. A kollégiumi közeg nem volt ismeretlen számomra, mivel hallgatóként hat éven keresztül voltam kollégista.Hallgatói éveim alatt elsősorban az egyetemi közéletben vettem részt, mint kari hallgatói önkormányzat képviselő. Utolsó éveimben tanulmányi és szociális alelnöki poszttal járó feladatokat láttam el. A beosztásomnak köszönhetően kerültem közelebb a kollégiumi közélethez. A kollégiumban először a felvételi eljárásból vettem ki a részem, később szeniori feladatokat is elláttam a Kossuth Lajos III. Kollégiumban.

2007-ben vettem részt először FEKOSZ rendezvényen (kosárlabda kupa a Honvéd csarnokában). 2011 márciusa óta folyamatosan részt veszek a FEKOSZ rendezvényein. 2013 áprilisában rendezett sportkupa szervezője voltam.

2013. augusztus 1-től megkezdve a FEKOSZ-ban az elnöki feladatokat látom el. Célom, hogy Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége az országban található felsőoktatási kollégiumok lakóinak segítséget nyújtson problémáik kezelésében, országos rendezvényeinken pedig új ismeretséget köttessenek, és az ott elhangzottakból, aki amit hasznosnak talál építkezhessen.