Elnökségi ülés


A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége 2019. január 18-án tartotta idei első elnökségi ülését, ahol az elmúlt időszak eseményeiről történt beszámolót követően az idei tervekről, programokról tanácskozott az elnökség.

Ebben az évben is számos már hagyományos programmal várja a felsőoktatási kollégiumok vezetőit, hallgatói vezetőit és lakóit a FEKOSZ. Ilyen hagyományos rendezvény a FEKOSZ Tavaszi vezetőképzője, amit idén 2019. április 5-7. között rendezünk meg. Természetesen, aki a testi egészségéért is szeretne tenni neki is nyílik lehetőség II. FEKOSZ Túrán, 2019. április 14-én a Gödöllői-dombságban. Ezen programokon kívül visszatér az események közé a Hallgatói Vezetők Kollégiuma, amit 2019. február második felében rendezünk meg. És lesz Adománygyűjtés is tavaszi vizsgaidőszakban.

A már hagyományos programok mellett idén a FEKOSZ nosztalgikus hangulatban van, mivel fennállása 30. születésnapját ünnepli, emiatt számos programot szervezünk ezen évforduló alkalmából. Az első #FEKOSZ30 programra 2019. április 15-én kerül sor Gödöllőn.

Programjainkról, hamarosan közlünk bővebb információt. Kövessetek minket! Ünnepeljetek velünk idén!

Megjegyzés hozzáfűzése