Tisztújító Küldöttgyűlés


MEGHÍVÓ

Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1 pontja alapján kerül összehívásra, 2020. szeptember 18-án (pénteken) 11:00 órától tartja az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumának (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 4.) aulájában. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1.3 h) pontja alapján egy órával későbbi időpontra is összehívható. A megismételt Küldöttgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tervezett napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. Ellenőrző Bizottság beszámolója
  3. 2020. évi költségvetés
  4. Tisztújítás
  5. Alapszabály módosítás
  6. Egyebek

A FEKOSZ tagkollégiumai delegáltakat állíthatnak a következő tisztségviselői posztokra: elnökségi tag, ellenőrző bizottság tag, ellenőrző bizottság elnök.

A jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét és a delegáló tagkollégium ajánlását 2020. szeptember 16-ig várjuk az iroda@fekosz.hu e-mail címen.

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2020. szeptember 17-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Budapest, 2020.augusztus 18.

Kollégista üdvözlettel:

Hegedűs Imre

FEKOSZ elnök

MANDÁTUM IGAZOLÁS

 

Megjegyzés hozzáfűzése