Elnökségi Hétvége Veszprémben


2020. október 22 – 25. között tartotta első elnökségi hétvégéjét és egyben alakuló gyűlését a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének új elnöksége Veszprémben.
2020. október 23-án jelenlévő elnökségi tagok egyhangúan megszavazták Hegedűs Imrét a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége új elnökének. Ezúton is szeretnénk Neki sok sikert és eredményes munkát kívánni!
Továbbá meghatározásra került a FEKOSZ új jövőképe is: „A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége a magyar felsőoktatást reprezentáló, a nyitott közösség elve szerint működő és szerveződő, szakmai kérdésekben mérvadó, kollégiumi érdekképviseleti szervezet, mely a céljai megvalósítása és a közösségi értékek őrzése mellett fejlődésre ösztönöz, társadalmi felelősségvállalásra törekszik, és elkötelezett a nemzetközi kapcsolatépítés és a fenntartható fejlődés irányába.”
Az elnökségi hétvégén döntés született a 2020/2021 I. félévében megrendezésre kerülő programokról is, melyről részletesebben a későbbiekben mindenkit tájékoztatni fogunk.
Utólag is köszönünk mindent a veszprémi Pannon Egyetem Központi Kollégiumának!
Az új elnökségnek pedig sikeres és kamatozó munkát kívánunk!

Megjegyzés hozzáfűzése