FEKOSZ Tavaszi Vezetőképző Miskolc 2019.


Elérkezett a nap, amikor országszerte a kollégiumokból összegyűltünk tapasztalatot cserélni, újat tanulni, illetve fél éve nem látott jóbarátokkal újra találkozni.

– Pénteken, ki ki saját kollégiumából elindult, céljául véve a Miskolci Egyetem Bolyai Kollégiumát.
A regisztrációt követően kezdődött a megnyitó, melyet Hegedűs Imre FEKOSZ elnök úr nyitott meg, majd a Bolyai Kollégium igazgatóhelyettese, Kónya Attila is köszöntött minket “otthonában”.
Hegedűs Imre előadása következett, melynek témája a Felsőoktatási kollégiumokban élő hallgatók együttélésének vizsgálata előzetes felmérés alapján.
A miskolci hallgatók bemutatták hagyományaikat és mindent, amit érdemes tudni a BALEK létről. Az estét vacsorával, majd ismerkedős esttel zártunk, amit a kollégiumi bizottság szervezett nekünk.

– Szombaton az eső sem szeghette kedvünk, belevágtunk a szakmai programokba. Körforgásszerűen csoportokba osztva hallgathattunk három féle előadást. Természetesen ezek interaktívak voltak, így volt időnk megismerni egymást.
I. Hegedűs Imre: A külföldi hallgatók integrálása volt a téma. Csapatonként lehetőségeket kerestünk, majd közösen megbeszéltük, hogy mi segíthetne a problémák megoldásában.
II. Juhász János: A kollégiumokban előforduló problémákról beszélgettünk.
III. Haraszti László: Rendezvényszervezésről hallhattunk, majd itt is 4 fős csapatokra bontva mi is elkészítettünk egy tervet, egy általunk kitalált eseményhez.
Délután egy kincskeresésen vehettünk részt, amely során megismerkedhettünk a Miskolci Egyetem campusával. Nagyon vicces képeket és emlékeket szült ez a játék, melyhez gyorsaságra, csapatmunkára és kreativitásra volt szükség.
Vacsora után eredményhirdetés, majd egy kis szórakozás vette kezdetét.

– Vasárnap reggel ugyan fáradtan, de élményekkel megtelve indultunk haza.
Jól éreztük magunkat a régiekkel és örültünk az újaknak is!
Ősszel találkozunk!

Megjegyzés hozzáfűzése