Boldog születésnapot FEKOSZ!


2019. április 15-én (épp 30 éve írták alá a szándéknyilatkozatot Gödöllőn a FEKOSZ megalakítása érdekében) tartotta Ünnepi Konferenciáját, a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége 30. születésnapja alkalmából.

A résztvevőket elsőként Dr. Palkovics László, a Szent István Egyetem rektora köszöntötte, majd Hegedűs Imre a FEKOSZ jelenlegi elnöke mondta el nyitóbeszédet, amelyben arra ösztönözte a jelenlévőket, hogy aki tenni akar a KOLLÉGIUM-kért álljon a FEKOSZ mögé, mivel közösség ereje tudja elérni leghatékonyabban a célokat, amelyeket a FEKOSZ vezetősége kitűzött maguk elé.
Ezt követően Polgár Rudolffal beszélgetett Haraszti László a felsőoktatási kollégiumok egyik lehetséges üzemeltetési formájáról.

Az ebédet követően a nosztalgiázásé volt a főszerep, ahol többek között Kővári Éva (Kavics), Sándor László beszélt a FEKOSZ megalakulásának körülményeiről. A nosztalgiázás végén Bujáki Gábor jelentkezett be Ausztriából és köszöntötte a jelenlévőket, valamint a körülötte lévő kollégisták születésnapi dallal köszöntötték a FEKOSZ-t.

Végül születésnapi tortavágásra és pezsgős koccintásra került sor!

Boldog Születésnapot FEKOSZ!

Megjegyzés hozzáfűzése