FEKOSZ Küldöttgyűlés


MEGHÍVÓ

Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1.3 a) pontja alapján kerül összehívásra, 2019. május 22-én (szerdán) 11:00 órától tartja az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumának (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 4.) földszinti előadótermében. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1.3 h) pontja alapján egy órával későbbi időpontra 2019. május 22. (szerdára) 12:00-tól hívjuk össze. A megismételt Küldöttgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Tervezett napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. 2018. évi számviteli beszámoló elfogadása
  3. 2019. évi költségvetés
  4. Tisztújítás
  5. Egyebek

Tekintettel arra, hogy a szervezet Elnökségének egy tagja, valamint az Ellenörző Bizottság egy tagja leköszönt, a FEKOSZ tagkollégiumai delegáltakat állíthatnak a megüresedett posztokra. A jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét 2019. május 19-ig várjuk az iroda@fekosz.hu e-mail címen. A delegálásra legkésőbb a Küldöttgyűlés helyszínén is van lehetőség.

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2019. május 21. 12:00-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Budapest, 2019. május 07.

Kollégista üdvözlettel:

Hegedűs Imre

FEKOSZ elnök

 

Mandátum igazolás

Megjegyzés hozzáfűzése