FEKOSZ Őszi Vezetőképző Felsőtárkány 2019.


“Elérkezett a nap, amikor országszerte a kollégiumokból összegyűltünk tapasztalatot cserélni, újat tanulni, illetve fél éve nem látott jóbarátokkal újra találkozni” ismét.

Idei helyszínünk a csodás Bükkben található, Felsőtárkány.

A Hulladékmentes hét jegyében szelektív kukákat helyeztünk ki, illetve mindenki kapott egy fém bögrét, amiből később szívesen ittuk a kávét, teát és egyéb italokat. Észrevehetően sokkal kevesebb szemetet termeltünk így.
Az eseményt Hegedűs Imre FEKOSZ elnök úr nyitott meg, majd a “Kinek a hulladéka?” címmel a hulladékmentességről  hallhattunk Mudra Viktória előadásában.
Megtudhattuk, hogyan tud komposztálni egy kollégiumi közösség, illetve azt is, hogy pontosan milyen anyag, hányszor hasznosítható újra.
Az estét vacsorával, majd ismerkedős esttel zártunk, amit Haraszti László és Hegedűs Imre szervezett nekünk.

Szombaton gyönyörű időre ébredtünk, így nem is volt kérdés, hogy a délelőtt a természeté.
A fáradtabbak társasjátékkal ütötték el az időt, míg egy másik csapat egy hosszú sétát tett a helyi tóhoz. Természetesen voltak bevállalósabbak is, akik pedig egy kisebb túrát tettek a Dolomit bányához. Aktív pihenés után mindenkinek jól esett a meleg ebéd, de utána rögtön kezdődtek a Workshop-ok. Idén mindenki feliratkozott az általa választott csoportba.
Az első, az alapozó volt, melyet Hegedűs Imre, Haraszti László és Ribling Tamás tartott. Ezt olyan fiataloknak ajánlottuk, akik elsőként jöttek el vezetőképzőnkre.
A második, a Kommunikációs tréning Tóth Anna Nórával. Hasznos információkat kaptunk a közösségi média világával kapcsolatban, illetve több feladatban is rész vettünk.
A harmadik a Prezentációs technikák volt, melyről Pusztai Ádám mondott hasznos dolgokat a résztvevőknek.
Vacsora után egy kis szórakozás vette kezdetét, de ismét előkerült a társasjáték is.

Vasárnap reggel, élményekkel megtelve indultunk haza.
Jól éreztük magunkat a régiekkel és örültünk az újaknak is!
Tavasszal találkozunk! 🙂

Megjegyzés hozzáfűzése