FEKOSZ Küldöttgyűlés


MEGHÍVÓ

Kedves Kollégista Barátom!

A FEKOSZ küldöttgyűlését, amely az Alapszabály 3.1 pontja alapján kerül összehívásra, 2017. május 11-én (csütörtökön) 11:00 órától tartja az Óbudai Egyetem Bánki Donát Tagkollégiumának (1065 Budapest Podmaniczky u. 8.) nagytermében. Amennyiben a küldöttgyűlés határozatképtelen, az Alapszabály 3.1) pontja alapján 2017. május 11-én 11:30 órakor kerül összehívásra a megismételt küldöttgyűlés Óbudai Egyetem Bánki Donát Tagkollégiumának (1065 Budapest Podmaniczky u. 8.) nagytermében.

Tervezett napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló
  2. Ellenőrző Bizottság beszámolója
  3. Tisztújítás
  4. Egyebek

Tekintettel arra, hogy a szervezet Elnökségének két tagja, valamint az Ellenőrző Bizottság egy tagja leköszönt, a FEKOSZ tagkollégiumai delegáltakat állíthatnak a megüresedett posztokra. A jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét lehetőség szerint 2017. május 8-ig várjuk az iroda@fekosz.hu e-mail címen. A delegálásra legkésőbb a küldöttgyűlés helyszínén van lehetőség.

A küldöttgyűlés írásos anyaga, a mandátumigazolás és a napirendi pontokhoz tartozó anyagok megtalálhatók és letölthetők a FEKOSZ honlapjáról.

A küldöttgyűlésre minden FEKOSZ tagkollégium 2 küldöttet delegálhat az Alapszabály 3.1 b) pontja alapján. Kérem, hogy a küldöttek nevét a mellékelt mandátumigazoló lapon juttassátok el a FEKOSZ irodájába elektronikus úton (iroda@fekosz.hu) 2017. május 9-ig, az eredeti igazolást pedig hozzátok el a küldöttgyűlésre!

Az Alapszabály szerint tagkollégiumnak csak az a kollégium minősül, amely az éves tagdíját a küldöttgyűlés előtt rendezte.

Budapest, 2017.április 26.

Kollégista üdvözlettel:

Hegedűs Imre

FEKOSZ elnök

Küldöttgyűlés meghívó

Mandátum igazolás

Elnökségi tagságra jelentkezők

Elnöki beszámoló

EB elnöki beszámoló

Költségvetés tervezet 2017-re

Megjegyzés hozzáfűzése