FEKOSZ – Adománygyűjtés


Kedves Kollégium Igazgató / Kollégiumi Hallgatói Képviselő!

A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének kezdeményezése jóvoltából idén ötödik alkalommal kerül sor adományozási programunkra, melynek Böjte Csaba székelyföldi árváinak gyűjtünk adományokat. Ezúton szeretnélek Téged és Kollégiumodat meghívni erre a nemes eseményre, melynek célja, hogy a felsőoktatási kollégiumok hallgatói közül minél több fiatal érdeklődését felkeltsük és lelkesítsük őket, hogy vegyenek részt programunkban.

A gyűjtés 2022. május 30. és 2022.június 24. között kerül megszervezésre.

Felajánlásként elfogadunk ruhákat, plüss állatokat, játékokat, könyveket, fejlesztő füzeteket és tartósélelmiszert egyaránt. A beérkező adományokat a határidő lejárta után egy közös gyűjtőhelyre, Debrecenbe szállítjuk, majd innen fogjuk tovább szállítani.

Kollégiumi szinten szükségünk van legalább egy kapcsolattartóra, valamint több részt vevő kollégium esetén, egyetemi szinten egy kapcsolattartóra, aki a helyi kollégiumok kapcsolattartóit összefogja, folyamatosan tájékoztatja, illetve a szervezőkkel is rendszeresen tartja a kapcsolatot.

Amennyiben levelünk felkeltette az érdeklődésed, és szeretnél részt venni kollégiumoddal együtt a programban, akkor REGISZTRÁLJ  2022. május 29-ig

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

További információkról a későbbiek során fogunk tájékoztatni.

Üdvözlettel,

A Szervezők

Megjegyzés hozzáfűzése